hassan web

Deze workshop staat open voor iedereen, die ongeacht zijn niveau of voorkennis, de acteur – de speler in zichzelf wil ontdekken of verder exploreren.

Hassan Khayoon, Irakees, theatermaker en acteur studeerde aan het Conservatorium in Bagdad (Regie), daarna aan de Universiteit van Bagdad, Akademie van Schone Kunsten, waar hij zijn Bachelor of Fine Arts behaalde (Specialisatie; Theaterregie).In zijn theaterwerk maakt hij vooral gebruik van experimentele technieken en veel beelden. 

Enerzijds geven deze beelden hem verschillende visuele mogelijkheden en anderzijds probeert hij zichzelf en het publiek op een kritische en filosofische afstand te brengen om zo via de beelden ook iets te zeggen over de realiteit. Daarnaast zijn ook gezongen muziek en sport twee persoonlijk belangrijke en aanvullende interesses.

Hij werkte als acteur en regisseur in het Irakese Nationale Theater van Bagdad, voor de Irakese TV (acteur) en nam deel aan verschillende Arabische theaterfestivals, waaronder het Internationaal Festival van Caïro voor Experimenteel Theater, het Theaterfestival van Amman (Jordanië), het Festival van Susa (Tunesië), het Internationaal Monodrama Festival van Al-Fujairah (Verenigde Arabische Emiraten) en het Theaterfestival van Marrakech (Marokko). In België maakte hij verschillende producties: ‘Gebeurd in Bagdad’, ‘ Irak, een land van voorzichtige hoop’, ‘Stemmen uit de Chaos’, ‘Scenario van de Liefde’ (productie Moussem), Upstream (productie Carte Blanche voor de Zomer van Antwerpen), My Life en Othello (voor Monty Kultuurfaktorij).

Draag sportieve kledij voor deze workshop, waarin je gemakkelijk kan bewegen.

Uren: van 19u tot 22u
Niveau: open voor alle niveaus
Prijs: 70 euro
code: WTHEATER
data: 5, 6, 7 juli 2016
plaats: Het Oude Badhuis, Stuivenbergplein 38, 2060 Antwerpen


Inschrijven
 vooraf is noodzakelijk. 
Stuur een mail met vermelding van je naam, adres, telnr., workshop en niveau waarvoor je inschrijft.
Stort het verschuldigde bedrag op het rekeningnummer van vzw Carte Blanche:
IBAN: BE53 0682 1602 1653
BIC: GKCCBEBB
In de mededeling noteer je je naam en de code die bij de workshop vermeld staat.