kerststage groepsfotoAfrikaanse dans met Fanny Heuten & percussionisten voor volwassenen 

Afrikaanse dans, percussie en zang met Jill Van Meerbeeck voor kinderen van 6 tot 10 jaar

Na de heel succesvolle Kerst en krokus stage en de lange wachtlijst die hiermee gepaard ging, besloten we om het concept nog eens te herhalen. Wees er snel bij dus om een plaatsje te reserveren!

Workshop Afrikaanse dans met Fanny Heuten en percussionisten voor volwassenen 
Fanny Heuten is een passionele danseres, reeds 25 jaar intensief, onderzoekend en gefascineerd door Afrikaanse dans, waarbij het steeds op zoek gaan naar een eigen lichaamstaal en kleur een groot deel uit maken van de choreografische composities gebruikt in haar lessen en workshops. Haar focus ligt vooral op Afrikaanse dans, maar al die tijd ging haar interesse ook uit naar andere dansstijlen, waar ze zich intensief in verdiepte en waardoor ze een heel eigen en unieke dansstijl ontwikkelde.Ze geeft lessen en workshops in binnen- en buitenland en is vooral bekend om haar passionele, eigenzinnige en uitgesproken manier van lesgeven.

Workshop Afrikaanse dans, percussie en zang met Jill Van Meerbeeckvoor kinderen van 6 tot 10 jaar
Na enkele leuke opwarmingsoefeningen op Afrikaanse (pop) muziek wagen we ons al snel aan onze eerste basisbewegingen waarbij contact met de aarde, ritmegevoel en herhaling van de bewegingen centraal staan. Daarna evolueren we naar een korte choreografie met dans en zang in samenspel met de djembé. We maken ook kennis met de djembé, de nadruk ligt op het plezier en de kracht van het samenspel, eerder dan op de techniek. Het groepsgevoel en de interactie tussen de dans en de percussie is essentieel, alsook het energiegevoel verkregen door de dans. Samen plezier maken alsook grenzen verleggen staan hier centraal!