Na weken van persoonlijke gesprekken en aankondigingen in de cursussen willen we ook via deze weg het nieuws brengen:
op 31 december 2016 valt het doek voor Carte Blanche vzw.

Externe factoren waar we lang en creatief het hoofd aan hebben geboden noodzaken ons tot deze beslissing. Zo is tijdens de nieuwe legislatuur tot bijna 70 % van onze subsidie weggevallen. En dit niet alleen bij ons maar ook bij partners waarmee we vaak projecten opzetten.
Ook 5 jaar verbouwingen in het Oude Badhuis zijn ons niet in de koude kleren gaan zitten.

We kijken echter met warmte en trots terug op 23 jaar werking.
We eindigen graag op een hoogtepunt, de cursussen draaien goed, al is zelfs dat onvoldoende zonder de broodnodige subsidie. We kozen er ook steeds voor om leraars en artiesten te betalen via eerlijke en officiële weg.
Uiteraard zullen we deze laatste maanden nog met alle kracht en energie die jullie van ons gewend zijn, de kwalitatieve lessen blijven geven.

Tot eind december 2016 loopt onze werking verder. In 2017 blijft de website van Carte Blanche een plek waar je informatie kan vinden over de verschillende docenten.
We proberen zoveel mogelijk naar alternatieven te zoeken, samen met hen.
Zo zullen alvast de cursussen Afrikaanse dans via Stage Rumours vzw verder gezet worden.

We willen graag afsluiten met een knaller van een feest. Daarom nodigen we je uit om op  3 december 2016 naar ‘De laatste dans van Carte Blanche ‘ te komen. Graag sluiten we met jullie 23 jaar van geweldige ervaringen en herinneringen op een onvergetelijke manier af. Mis dit niet!
Bloemen noch kransen, slechts feesten en dansen!

Om iedereen te bedanken die al deze jaren aan dit verhaal heeft meegeschreven is het formaat van deze nieuwsbrief te klein. Zoveel leraars, artiesten, vrijwilligers en partnerorganisaties waar we inspirerend mee samengewerkt hebben!
Een warm gevoel!
Tot op de cursussen én tot 3 december!