Massimo Maxime2 webZoals reeds aangekondigd stopt Carte Blanche vzw vanaf januari 2017. 
Voor informatie over lessen Afrikaanse percussie contacteer je:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Beginners leren de juiste basistechniek, plaatsing van de handen, via eenvoudige ritmes wordt je geïntroduceerd in de West Afrikaanse muziek.
Spelers met ervaring kunnen terecht in de tweede groep waar vanuit voldoende individuele aandacht binnen de groepsles , gewerkt zal worden aan je muzikaliteit, het trainen van je sterktes en zwaktes, uitdiepen van ritmes en structuren.
Het samenspel van de djembé en de djoun komt uitgebreid aan bod in de lessen, zowel in groep 1 als 2. Maxime en Massimo geven elk twee wekelijks les, waarbij ze werken aan hetzelfde ritme. Maxime gaat dieper in op de basis van het ritme en het muzikale samenspel van de verschillende instrumenten, Massimo gaat dieper in op het ritme, met de verschillende breaks en arrangementen. Het doel is jou als speler muzikaal doen evolueren.

Massimo Palumbo groeide vanuit de klassieke muziekschool , waar hij drum en percussie volgde, naar de Afrikaanse percussie. Zijn leermeesters waren oa. Daoda Diamande, Mamady Keita, Babara Bangoura. Zowel in binnen- en buitenland (oa. Guinée Conakry, Senegal) geeft hij les en speelt hij in diverse groepen: oa. Africa Mbonda en Meneg Meneg Djoussouba, Bolokan (West Afrikaanse percussiegroep), Ballet Malou ( dans en percussiegroep), Davpalumboproject (jazz, funk, hedendaags) en zijn eigen groep : NADJOUBE!
Massimo is ook een veelgevraagd dansbegeleider bij verschillende choreografen en dansers.

Maxime Hadji leerde op 16-jarige leeftijd de djembé kennen via de hype die er heerste, hij was onmiddellijk verkocht en helemaal gebeten. Als jonge speler ging hij reeds mee op internationale stages met Babara Bangoura in Mali en Burkina Faso, in Guinee verbleef hij enkele maanden teneinde intensief les te volgen (dit was amen met Massimo). Bij Cyrille Peltre volgde hij niet alleen intensief les, hij volgde deze ook overal in de voetsporen en leerde zo al doende aan een hoog tempo veel bij.
Hij speelde reeds in verschillende groepen (oa. Wombere van Seny Touré), nu speelt hij in de groep Nadjoube van Massimo. Hij is zeer actief als dansbegeleider en geeft les op verschillende plaatsen in Vlaanderen.