Match is een dansproject voor amateurdansers in samenwerking met Fameus.

Drie danscoaches: Fanny Heuten, Joffrey Anane en Philine Janssens dompelen de deelnemers onder in de wereld van Afrikaanse dans, Urban Dance en Hedendaagse dans.
Met als slot een unieke dansvoorstelling die zal plaatsvinden tijdens het Liefhebber Kunstenfestival op zondag 8 mei 2016!

Wil je instappen in dit unieke project en meewerken aan de productie?
Ben je actief als amateurdanser(es)? Durf jij de uitdaging aan?
Over samenwerking, uitdaging, confrontatie, over hokjes en grenzen en hoe die te doorbreken!
Schrijf je dan voor 1 januari in. De geselecteerde dansers worden begin februari op de hoogte gebracht. Wees er snel bij!
Inschrijven doe je via: www.fameus.be/festival/project-dans/

MATCH, durf jij de uitdaging aan? Over samenwerking, uitdaging, confrontatie, over hokjes en grenzen en hoe die te doorbreken!
Drie professionele danscoaches, Fanny Heuten, Joffrey Anane en Philine Janssens dompelen je van fabruari tot maart onder in de wereld van Afrikaanse dans, Urban dance en Hedendaagse dans. Met als slot een unieke dansvoorstelling, die zal plaatsvinden tijdens het Liefhebber kunstenfestival.
Ben je actief als amateurdanser(es)?
Wil je instappen in dit unieke project en meewerken aan de productie? Schrijf je dan voor 1 januari in. De geselcteerde dansers worden begin februari op de hoogte gebracht. Wees er snel bij!
Inschrijven doe je via: www.fameus.be/festival/project-dans/

 Dans Jay 300x300 Dans Philine 200x300 Dans Fanny 256x300